Luni – Vineri: 09 – 17  info@com-met.ro  0754 048 778 / 0747 297 474

Lăcrimare / picurătoare / acoperitori

Lăcrimare / picurătoare din aluminiu

Lăcrimarele/ picurătoarele din aluminiu oferă protecție pentru orice vreme și nu necesită întreținere. Sunt sisteme durabile și nedegradabile care protejează profilul de lemn împotriva infiltrațiilor, mucegaiului și deteriorării.

Gama vastă de lăcrimare/ picuratoare din aluminiu acoperă toate tipurile de frezare a profilelor de lemn, respectiv cele cu dimensiunea falzului de 25, 22, 19, 16 și 15 mm. Lăcrimarele de aluminiu au frezate canale de scurgere a apei, iar capacele laterale sunt din TPE, care în timp îşi păstrează proprietăţile de etanşeitate maximă. Produsele de aluminiu sunt vopsite în câmp electrostatic în concordanţă cu standardul înalt de calitate GSB. Montajul se efectuează cu ușurință, utilizând multitudinea de accesorii pe care le punem la dispoziție. 

Metode inteligente de evacuare a apei.

1. Lăcrimar semirotund cu barieră termică:

2. Lăcrimar drept fără barieră termică:

3. Lăcrimar teșit cu barieră termică:

4. Lăcrimar drept fără fustă, fără barieră termică:

5. Lăcrimar de aluminiu cu barieră termică, pentru placare cu lemn pe exterior:

1. Lăcrimare de aluminiu universale, semirotunde, cu acoperire de lemn de 27 mm:

2. Lăcrimare de aluminiu universale, teșite, cu două garnituri,  cu acoperire de lemn de 24 mm:

3. Lăcrimar universal pentru placare cu lemn pe exterior:

Varianta 1

Varianta 2

 

Descarcă aici Catalogul RBB Aluminium cu picurătoare din aluminiu (de), ce cuprinde toate specificațiile tehnice. 

Acoperitori de cercevea, din aluminiu

Acoperitorile de cercevea din aluminiu oferă protecție pentru orice vreme și nu necesită întreținere. Sunt sisteme durabile și nedegradabile, care protejează profilul de lemn de cercevea de la partea de jos împotriva infiltrațiilor și deteriorării.

Gama constructivă de acoperitori de cercevea din aluminiu este specifică pentru acoperirea grosimilor de lemn de 16, 18 și 20 mm. Montajul se realizează cu ușurință în funcție de tipul constructiv astfel: cu clipsuri și silicon, sau doar cu silicon. Capacele laterale sunt din TPE, care în timp îşi păstrează proprietăţile de etanşeitate maximă. Profilele de aluminiu sunt vopsite în câmp electrostatic, în concordanţă cu standardul înalt de calitate GSB.

 

Grijă pentru tâmplăria ta de lemn, în fața inteperiilor meteo.