Luni – Vineri: 09 – 17  info@com-met.ro  0754 048 778 / 0747 297 474

welcome!

bun venit!

COM-MET este o companie româno-germană, care importă și distribuie elemente de construcție direct de la producători lideri pe piața din Germania, Polonia și Italia. Suntem pe piața din România încă din 2005, când am pornit la drum cu partenerii noștri Gutmann și am continuat să ne lărgim portofoliul de soluții inovatoare bazate pe colaborări durabile cu firmele Schlegel, RBB Aluminium.

Toate produsele distribuite de COM-MET sunt atestate de instituțiile partenere, asigurându-vă că normele de calitate impuse în întreaga Uniune Europeană sunt respectate în totalitate. 

Punem accent pe sustenabilitatea și calitatea materialelor pe care le punem la dispoziție, care își păstrează toate proprietățile din fabrică conform garanțiilor promise de producător.

Ne dedicăm în totalitate proiectului tău printr-o gamă variantă de soluții inteligente la prețuri accesibile și ne angajăm să construim împreună, oferind sisteme durabile. Solicită o consultață gratuită agentului nostru de vânzări, care îți va pune la dispoziție soluția optimvă pentru nevoile proiectului tău.

Te așteptăm să stăm de vorbă,                          echipa COM-MET